Welkom

op de website van

Tafeltennis Blauwput


Uittreksel uit onze Nieuwslijn


 • b 28.04.2014 Enkele ploegen hebben zich in de subtop gerangschikt, met als gevolg dat ze eindrondes mogen spelen om alsnog een promotie in de wacht te slepen.
  alle info hierrond is terug te vinden op dit document

 • 28.04.2014: De laatste wedstrijden van de competitie zijn gespeeld, en dus kunnen de 'eindstanden' worden opgemaakt.
  Wie het interesseert vind hier alle info betreffende de nieuwe klassementen waarop alleen de speler zelf kan ingrijpen
 • <:p> 17.03.2014: Ook al zien we Eddy Decherf niet elk week meer aan onze tafels, hij heeft niet stil gezeten. Eddy heeft in de loop van de voorbije maanden de cursus voor scheidsrechter doorlopen en de bijhorende examens met succes afgelegd. We feliciteren Eddy met deze prestatie, en hopen dat hij niet te streng zal zijn voor onze spelers.

 • 07.01.14: Laatste provinciale dagstage van dit seizoen.
  De laatste provinciale dagstage gaat door op zondag 26 januari in het lokaal van PPK Essenbeek. Ook dit keer hopen we dat we het minimum van 10 inschrijvingen halen en dat de stage door kan gaan. Momenteel zijn er nog wel wat plaatsen beschikbaar.
  Deze stage is niet enkel bedoeld (maar wel vooral) voor de jeugdspelers. Uiteraard ligt de nadruk op de jeugd, maar iedereen die bij onze provincie is aangesloten, ook seniors en veteranen, is uiteraard meer dan welkom.
  Voor meer informatie (en inschrijvingen) kan u terecht via onze provinciale website: http://vlb.vttl.be/organisaties/20140126_dagstage-essenbeek/
 • 14.01.2014 De provinciale afdeling van de VTTL verspreidde de lijsten van de geselecteerde spelers voor een aantal nationale kampioenschappen.
  Zo mag Danny Gillis (effectief) en Dries Vanbilloen en Gill Henrard als reserve naar de Vlaams kampioenschappen op 02 februari in Kuringen.
  Zo mag Elias Bousset naar de Vlaamse Jeugdkampioenschappen in Louvain-La- Neuve op 08/09 februari.
  Zo mag Danny Gillis, Dries vanbilloen en Gill henrard naar de Belgische kampioenschappen in Louvain-la-Neuve op 16 februari.
  Zo mogen Andre Santino en Philip Vandenberghe, Wim Strosse en Cedric Vounckx, Dries vanbilloen en Gill Henrard en Luca faraci en Raicu Vladu naar de belgische kampioenschappen voor Dubbels in Andenne op 01 maart .
  Alle geselecteerde spelers kregen de nodige informatie voor hun inschrijving in hun mailbox.
 • 09.11.2013 TTC Westel organiseert op 01 december de 'clash der provincies'.
  Alle info vindt je hier
  Oude berichten vind je in het archief