VACATURES

Tafeltennis Blauwput heeft momenteel een aantal beheersvacatures voor vrijwilligers. open staan.

1. Materiaalbeheerder
We zoeken iemand die, in overleg met het bestuur , kan instaan voor - het verhelpen van eventuele problemen met het aanwezige materiaal (tafels, netten,paletten) - het bewaren van de stock van de nodige materialen (reserve balletjes, polo's, ...) - het opvolgen van de stock en het bestellen van nieuwe voorraden (in overleg met het beleid) en de in ontvangst name van de leveringen.

Bent U een handige Harry, die vlot zicht heeft op kleine problemen
Hebt u een ruimte ter beschikking om de aangekochte voorraden te bewaren tot gebruik
Heeft U regelmatig wat tijd om in de zaal langs te komen om de voorraden op te volgen en bij te sturen, en kan u - via afspraken - zorgen voor de levering van de nodige bestellingen

U bent - indien nodig -beschikbaar voor overleg met andere beheerers van de vereniging.

Dan is dit mogelijk al een geknipt tijdverdrijf voor u waarmee u in elk geval de spelers van onze club een grote dienst bewijst.

2. Zaalverantwoordelijke(n)
U bent geÔnteresseerd in de sport tafeltennis.
U kan vlot om met mensen, vooral met jeugd
U hebt wat tijd vrije tijd ter beschikking die u wil ter beschikking stellen van de jeugd en de sport tafeltennis. U kent de voordelen van orde en netheid, en weet anderen hier desnoods van te overtuigen. dan bent u misschien de persoon die wij zoeken om - in wisselwerking met andere beschikbare medewerkers - de zaal voor te bereiden, het materiaal op orde te houden, de zaal na de sessies terug op te ruimen en de trainers bij te staan met eenvoudige begeleidingstaken.

3. wedstrijdleider
Wanneer U als zaalverantwoordelijke net iets verder wil gaan, en de de competitieploegen wil bijstaan tijdens hun thuiswedstrijden.
Hiertoe dient u zich kenbaar te maken door inschrijving bij de Vlaams tafeltennisliga en voorien we een begeleiding om kennis te nemen van de regels van het spel.
nadien bent u verantwoordelijk voor de algemene spelleiding en de administratie die er bij hoort.
Gedurende een seizoen zijn er 11 thuiswedstrijden, en onze ploegen spelen thuis in twee beurten.
Indien er voldoende kandidaten zijn kan een inzet per beurt worden afgesproken.

4. helpende handen algemeen
Wij zijn een onderafdeling van een grotere groep, die voor oins het beheer doen van de financiŽn.
Binnen die grote groep bestaat er een supportersafdeling, die mee kan zorgen voor sponsoring bij de aankoop van bvb nieuw materiaal.
Wij kunnen in de eerste plaats budgetten verdienen door deze zelf te genereren uit de organisatie van activiteiten , maar ook door in hun naam mee te werekn aan de organisaties van andere takken.
Op jaarbasis kennen we een zestal organisaties van andere sporttakken, en hier zijn gewone helpende handen steeds welkom.
Hoe meer vrijwilligers er zijn, hoe minder men moet opdraven om zijn club te vertegenwoordigen.

Voor meer info over of kandidatuurstelling voor bovenstaande vacatures kan men terecht bij
Jos Stiers - Email: jos@dewits.be - Tel: 0475.45.11.63
Ingrid Dewit - Email: ingrid@dewits.be - Tel: 0477.74.98.35